Covard 25/2/2009 17:58:25

Xavi, tu saps llegir???
Quan he dit que no m'hagi agradat???
Ho he dit en algun moment???
He dit en algun lloc que fos un desastre???
Xavi siusplau legeix be i despres critiquem pero primer llegeix.Xavi 25/2/2009 17:44:21

Miraa covard ets un flipat tiu!!! Si no et va agradar la mostre de folklore dns no haver vingut carai!! A més si dius ke va ser un desastre axo es culpa de gent km tu ke no te kap respecte per la cultura popular del seu poble i ames no fa res per potenciar-ho ni s'involucre en cap acte. Podries estar content ke any rere any aket akte es fes pertal ke no es perdi la nostre cultura!!!
I aviam si disfrutes del carnaval ke ets un amargat i deixas de pasarte mb els ke fan possible akestaa festaa!! vagi beee carnavaleros!!! adeuu covard!!!JAJACovard 25/2/2009 15:9:11

Quin exitassssss la mostra de folklore,espatarrant,inconmensurable,quina quantitat de llum, de so, de colors,quina passada,ni els mes vells recorden un espectacle de tal magnitud amb tota aquella gentada que van quedar bocabadats de l'espectacle, no s'ho podien creure,un espectacle que recordarant durant molts i molts anys.
I el correfoc? waaaaaaaaaaaaaawwwwwwww, allo semblava la Patum, que dic semblava allo ho superava.Quina quantitat de foc, de musica, de gent, a la plaça dels arbres no hi cabia una agulla,jo m'ho vaig haver de mirar apretat contra la façana de l'esglesia perque no hi havia manera de poder apropar-m'hi, quin disbarat de gent.Jo em sembla que no ho oblidare mai.Mira que gairebe cada any vaig a la Patum, pero al costat del correfoc d'ahir la Patum es un joc de nens.Els pocs vilatans que s'ho van perdre, no saben pas lo que van deixar de gaudir,un espectacle com aquest trigara molts anys en repetirse.Felicitats carrileros, quina mostra de folklore!!!!!!!tinc son!!! 25/2/2009 13:25:54

Hola!!! Nomes una petita consulta!!! ^^

Seria posible l'any k be fer els concerts a un altre lloc k no sigui a la plaça de la pau?
Ske ens llevem dora i no podem dormir!!
Se kes complikat pero a vera si es pot solucionar pq les matines no foten cap gracia cuan et desperten ales 7:15 del mati de diumenge!!

Gracies!!oeoeoeoeeeeeeeee 24/2/2009 23:26:39

hola nois. Només dir-vos que la rua va anar massa lenta, va trigar massa a començar i els que tenim nanos petits estaven ja bastant cansats abans de començar.Crec que hauríeu de tenir gent repartida pels carrers on passa la rua per accelerar a la gent i controlar perque no es trenqui el ritme (no sé,potser ja la teniu...). Vem veure que hi havia molts "claros" i estava com una mica descontrolada, no???


disbauxa 24/2/2009 22:8:29

Varies coses:
Dir-vos que l' arrivada va ser un pél sosa: faltava més escenografia glamurosa per part de tots: musics i carrilet inclosos.
Ja que porteu una limusina enorme, heu de fer posada en escena que hi lligui.
No es pot anar vestits de carrer.

I la rua, demano:
perque va començar tan tard??
erem dels primers de la rua i vam sortir bastant tard. Els que anaven cap al final van sortir a les 19h. No ho creiem normal.
Ja se que no podeu fer-hi res quan es desborda de gent pero es imprescindible sortir puntualissims.

Vull fer aquesta critica de manera constructiva perque ho tingueu present.

A més, potser hi ha un tema que no ho diu ningu:
els bars s' impliquen el suficient en aquesta festa?
jo no ho crec. I aixi no podem abastir a tantisima gent si ells no s´impliquen.
La patum n´es un exemple.

Gracies per fer d' aquesta setmana uns dies màgics.trock 24/2/2009 21:35:24

me gustaria dirigirme a los del carrilet cuando un pavellon tiene un aforo no se pueden vender mas entradas, y encima despues de tener todas las entradas vendidas que eran mas de las del aforo permitido abrir las puertas a las tres de la mañana no creo bajo mi punto de parecer de personas muy responsables. No ocurrio nada por suerte pero hubo gente que tuvieron que salir a respirar afuera.Por lo demas os tengo que felicitar haceis una gran faena y os animo a seguir pero pensar en lo que os he dicho porque de verdad seria una pena que algun dia llegara a pasar algo.


Cabrejat 24/2/2009 20:42:45

Josep, no es tracta de si el meu fill o un altre,es tracta de que esta prohibit per llei la entrada de menors a llocs a on estigui permes fumar i pendre begudes alcoholiques.


Josep 24/2/2009 18:44:8

Cabrejat si el teu fill s'emborratxa o no es problema seu i de vosaltres. A més tenint entre 15 o 16 anys la majoria (no tots) dels nois ja veuren alcohol i/o fumen. Per tant, si no vol que fasi això, no li deixi anar al ball o si més no, reganye'l o castiga'l. No pot ser que per el teu fill ja no deixin entrar a menors, perque n'hi ha molts que ni veuen ni fumen.


Jordi 24/2/2009 17:22:19

Senyor Cabrejat m'ha convençut!
Miri l'any que ve no deixarem entrar als menors d'edat, i matarem 2 ocells d'un tret, no hi haurà tanta gentada al ball (Segons vosté) i així evitarem que els nanos s'emborratxin dins del pavelló (Així ho faràn a fora i si és al carrer i es passen i acaben malament potser no tindrà a ningú que l'ajudi o pot creuar el carrer sense miraments, o es pot creure superman fer alguna bestiesa, etc. No sé si veu per on vaig...)
Això si m'agradaria que el dia del Ball pugui venir vosté mateix i dir a tots els nanos que desitjen que arribi Carnaval per fer una festa com cal al poble, que com que el seu fill un dia es va emborratxar al ball cap dels menors pot entrar, aixó si li facilitarem una campana de metracrilat antibales i tot! ;)
Tracte fet?Hi ha un total de 1007 missatges! >>

Insertar missatge:
Codi: Escriu aquí el número quinze. (es una mesura anti-spam)
Nom:
Email:
Text: