Cabrejat 24/2/2009 16:59:22

Flipant, ningu vol carregar el mort a ningu. Per començar els nois i noies de Carrilet ja haurien de prohibir l'entrada al ball als menors, hi han unes lleis que no les he pas inventat jo que en un local a on es permeti fumar i es consumeixi alcohol esta prohibida la entrada a menors. Perque els hi tenen els vigilants jurads a la porta? Que demanin el DNI a tota la canalla que es veu de tres hores lluny que no tenen 18 anys. El que passa es que aixo no interessa perque si no deixessin entrar a tot aquest jovent, no cubririen gastos ni per casualitat. Pero val mes cubrir gastos i que la canalla es posi fins al cul de cubates.


flipant 24/2/2009 12:22:51

Sr cabrejat, sóc una carnavalera més de sallent i li haig de dir que estic flipant amb el què està demanant a carrilet. Si el seu fill/a o els amics d'aquest/a els hi va el "cubateig" no és problema de ningú més que d'ells. On s'ha vist que uns nens de 15 i 16 anys beguin cubates? Si tan escandalitzat està amb la ideia que els seus fills s'aficionin al alcohol parli amb ells, reganyi'ls, castigui'ls...però no intenti carregar el mort als altres.

BON CARNAVAAAAALLLLLL!!!!Josep 23/2/2009 21:0:47

Es cert que al pavelló hi havia una gentada que ni el poble just superaven. També s'havien de prendre mesures d'emergencia per la quantitat de gent que hi havia, però per sort no ha passat res, l'any que bé, avera si s'intenta arreglar això. I pel que fa a la rúa molta gent i molts carros, impresionant. Millor això que no quatre gats no?
Vinga a disfrutar del que queda!parabá pá pá! 23/2/2009 18:32:2

(No us feu mala sang amb l'emprenyat, que és el covard de tota la vida, o un clon que fa les mateixes faltes d'ortografia.)

Per si algú li interessa la meva valoració:
- Arribada: el pregó va estar genial, aquells 4 nanos s'ho van currar de valent!
- 69ena, concert i cercatasques: BRUTAL!
- Rua: d'on collons va sortir tota aquella gentada??????? Encara estic flipant que ens haguessim de desviar pel carrer Unió, per no topar-nos amb els que tot just començaven la rua!
- El Ball: el pitjor de la història (sempre segons el meu punt de vista). Per què no obriu les portes d'emergència de la pista? Segurament tingueu els vostres motius, però és que a banda de l'odissea que vam viure per entrar, un cop dins viam qui tenia collons a pujar les escales! Per moments feia por tota aquella gentada allí dins.

En fi, avui li toca a la canalla, i demà sant tornem-hi!

Un any més, gràcies Carrilet!Veu de l'experiència 23/2/2009 18:17:11

Bon dia Sr. emprenyat!
Amb l'experiència que tinc només dir-li que tal i com ha comentat que si no el compraven al ball l'haguessin comprat a fora. Doncs això si que es pot dir perquè jo a l'edat del seu fill i ara el meu també ho fa, doncs va a qualsevol supermercat i fan la compra i no es pensi que les normes de saber si son majors d'edat son gaire eficients.
De ben segur que durant la rua ja anaven bebent, al ball ja es va perdre el control i van arribar a casa ben arraplegats, per això el que vosté estigui emprenyat, doncs bé pensi que no crec que els que portin la barra, que no es Carrilet crec, estiguin pendents de demanar el DNI a tota la gentada que demana un beure al ball.
I 2on i em dol dir-ho perquè a mi m'ha passat, el primer es parlar amb el teu fill i fer-li entendre bé el que és l'alcohol i el que pot provocar.
Ara que si va arribar arreglat tranquil que no crec que ho torni a fer.
Espero que hi faci cap i que no s'ho prengui tant malament.
Salut!Veu de l'experiència 23/2/2009 18:10:10

Bon dia Sr. emprenyat!
Amb l'experiència que tinc només dir-liCabrejat 23/2/2009 17:53:1

Srs. de Carrilet.No soc gaire amant d'escriure en forums i demes collonades, pero estic molt emprenyat amb vosaltres.Hos heu parat mai a pensar el que podria arribar a passar al ball de dissabte de carnaval si hi hagues un petit incendi, una fuita de gas, o qualsevol altre cosa amb la quantitat de gent que feu encabir al pavello municipal? Jo no se quin aforament te el pavello, (ja m'enterare) pero estic segur que com a minim el quatripliqueu.A vosaltres tan se hos enfot la seguretat de les persones? Nomes aneu de cara a fer calers? Penseu una mica collons. Un altre cosa, no se si sabeu que esta ABSOLUTAMENT PROHIBIT VENDRE ALCOHOL ALS MENORS DE 18 ANYS, o es que aquesta llei no va per vosaltres?.I ara no vingueu dient que vosaltres no veneu alcohol a menors, perque la comparsa que anava un fill meu, tots van anar al ball i TOTS es van beure un cubata, i estic parlant de nens i nenes entre 15 i 16 anys.Si ja se que em direu pues no li deixis anar al ball.No es tracta de no deixarlos anar al ball, es tracta de que no els hi vengueu alcohol.Si tambe em podeu dir es que si no els hi venem nosaltres l'aniran a comprar a un altre lloc. Pues que vagin a un altre lloc, no els hi faciliteu les coses.Jo no se si sabeu lo que hos porteu entre mans, pero penseu que podeu sortir malparats,perque lo de la venta d'alcohol no es nomes al ball del dissabte, es el dijous a l'arribada, el dissabte als frikis, i el dimecres a les sardines.Jo ho comento,no tinc cap ganes d'anar mes enlla, ni vull ni tinc temps per perdre,nomes hos demano que aneu molt alerta amb qui veneu alcohol,perque si s'ha d'arribar a les denuncies no tingueu cap dubte de que uns bon grapat de pares hi arribarem.
Moltes gracies.Karnavalero 23/2/2009 15:13:51

Bé, el Carnaval de Sallent ha finalitzat per mi, si no fos per examens...

Com a visitant any rere any, puc dir que realment era un carnaval que podía ser una passada i que per tema de grup no ho he gaudit del tot.

I em vull queixar i espero que l'organització Carrilet, no se com, hi trobi solució, el tema esta en la rua, perquè la gent no segueix un ordre? perque els grups plens de marrecs i amb carro (que fan molt de mal amb els cops que et donen) es posen al costat d'altres i aixi a gairebe tota la rua? quin problema tenen de ficarse uns rere altres, perque les xarangues s'escolten igual i pressa no hi te d'haver, no se...

I desprès per la nit, tema entradas, em sorpren que no hi haguessin mes, aixo es que no es comptava amb l'avalantxa que hi va haver, tela, no es podia respirar a un terç del pavello i a la resta s'anava apretat... no hi ha cap altre lloc?

Pero bueno, enhorabona de totes maneres perque de veritat us el curreu, i ojala no es perdi perque Sallent pot presumir de tenir un gran carnaval, que fa que pobles del voltant o bé ni en faiguin o els hagin d'adreçar a altres dies perque tots van cap a sallent ;)

salut i a acabar de gaudir de la festa !!Josep 22/2/2009 21:22:22

Trobo a faltar Sallent! en sembla que em traslladaré! ;)


arantxa 22/2/2009 19:2:35

de moment trobo que ha estat un bon carnaval!!però crec que al ball hi deixen entrar massa gent i hi ha problemes a l'hora d'entrar i un cop a dins que suposo que també seria un perill si hi hagués algun problema.

seguim amb el carnaval!!<< Hi ha un total de 1015 missatges! >>

Insertar missatge:
Codi: Escriu aquí el número quinze. (es una mesura anti-spam)
Nom:
Email:
Text: